Η κατεψυγμένη βούτυρο παρασκευάζεται με το ανακάτεμα φρέσκιας ή και ζυμωμένης κρέμας ή γάλακτος σε μια ειδική μηχανή, προκειμένου να σπάσουν οι μεμβράνες των σφαιριδίων λίπους και να διαχωριστεί το βούτυρο από το βουτυρόγαλα. Στη συνέχεια, το προϊόν καταψύχεται σε τουλάχιστον -18 °C.
Η Foodcom προμηθεύει τους επιχειρηματικούς της εταίρους με κατεψυγμένο βούτυρο σε μπλοκ ή κύβους των 25 kg.
Λάδι αμυγδάλου
Λάδι αμάρανθου
Λάδι θαλάσσιου buckthorn
Λάδι αβοκάντο
Λάδι ελιάς
Λάδι νυχτολούλουδου
Λάδι αργανίας
Λάδι ρίγανης
Λάδι βότανης
Λάδι κανόλας
Λάδι καστορέλαιου
Λάδι γαϊδουράγκαθου
Λάδι κέδρου
Λάδι από κάκτο
Λάδι από μούρα του δάσους
Λάδι από σπόρους ασαΐ
Λάδι από σπόρους θαλάσσιου buckthorn
Λάδι από σπόρους σπανάκι
Λάδι από σπόρους μπαομπάμπ
Λάδι από σπόρους βασιλικού
Λάδι από σπόρους παντζαριού
Λάδι από σπόρους μπρόκολου
Λάδι από σπόρους Buriti
Λάδι από σπόρους καμέλιας
Λάδι από σπόρους καρότου
Λάδι από σπόρους σαφράν
Λάδι από σπόρους κάνναβης
Λάδι από σπόρους chia
Λάδι από σπόρους λεμονιού
Λάδι από σπόρους λάιμ
Λάδι από σπόρους κολοκύθας
Λάδι από σπόρους κυδωνιού
Λάδι από σπόρους αγγουριού
Λάδι από σπόρους κόλιανδρου
Λάδι από σπόρους μάραθου
Λάδι από σπόρους φενγκρέκ